10 Δεκεμβρίου 2020

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΕΡΤ3 ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η αναγνωστική περίοδος 2020-2021 της Λέσχης Ανάγνωσης της ΕΡΤ3 ξεκίνησε με καθυστέρηση, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που προέκυψαν από την πανδημία. Είναι η δέκατη στη σειρά αναγνωστική περίοδος της Λέσχης και ευχόμαστε να την εορτάσουμε στο τέλος της περιόδου, δίχως μάσκες και "κοινωνικές αποστάσεις".

Συναντηθήκαμε μετά από δέκα μήνες, μέσω διαδικτύου, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020, και συζητήσαμε για το βιβλίο του Ερνάν Ριβέρα Λετελιέρ "Η αφηγήτρια ταινιών", μετάφραση Λένα Φραγκοπούλου, εκδόσεις "Αντίποδες". Το βιβλίο το είχε προτείνει η Έφη Πέτρου. Τα μέλη της Λέσχης μίλησαν, όμως, και για το πώς πέρασαν όλο αυτό το διάστημα, που μεσολάβησε από την προηγούμενη δια ζώσης συνάντησή μας, τον Φεβρουάριο του 2020. 

Στο στιγμιότυπο απαθανατίζονται (από πάνω αριστερά) οι : Γιώργος Καλιεντζίδης, Χριστίνα Βομβουράκη, Χριστίνα Κελεσίδου, Παναγιώτα Κύττα, Ελένη Παπαστεργιάδου, Αντιγόνη Κούγια-Παπαδάκη, Αλέξης Αλεξίου, Άννα Παντζή, Κωνσταντίνα Χονδρογιάννη, Κατερίνα Τσίχλα, Στέλλα Τενεκετζή, Χριστιάνα Βέλλου, Μαρία Ντόντση, Βιολέττα Παπαδοπούλου, Ντίνα Παπαδοπούλου και Έφη Πέτρου. Η κάμερα της Αρχοντούλας Διαβάτη είναι κλειστή. Το στιγμιότυπο από τη "συνάντηση" το οφείλουμε στη Χριστίνα  Βουμβουράκη. 

Απουσιάζουν τα μέλη: Ανθή Καραμανλή, Παύλος Νεράντζης (που συμμετείχε αργότερα στη συνάντηση), Δημήτρης Νικολούδης, Μαρίνα Πελτέκη, Παντελής Τρακίδης και Ρούλα Τσολακίδου. Από τη φωτογραφία απουσιάζει και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΕΡΤ3, Μαρία Σιώτη, που μας παρουσίασε τις δράσεις της ΕΡΤ3 στις οποίες μπορούμε, ως Λέσχη, να συμμετέχουμε. 

Η επόμενη διαδικτυακή συνάντησή μας προγραμματίστηκε για την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020, στις 8 μ.μ., οπότε, με βάση τις προτάσεις των μελών της Λέσχης,  θα προγραμματίσουμε τις αναγνώσεις βιβλίων, τις συζητήσεις-ομιλίες και τις άλλες δράσεις της Λέσχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου