18 Ιουνίου 2016

Και η Λέσχη Ανάγνωσης της ΕΡΤ3 στην εκπομπή allert3

                                                   Info
Μεταδίδεται: Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016, στις 18:00
Παρουσίαση-αρχισυνταξία: Χριστίνα Σιγανίδου
Σκηνοθεσία: Νίκος Γκούλιος
Παραγωγή: Γιώργος Τζιρμάκης

Για το νερό ως δημόσιο αγαθό συζητά η Χριστίνα Σιγανίδου με τους καλεσμένους της στο «ALLERT3» την Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016, στις 18:00. Φιλοξενούμενοι στο στούντιο είναι η Νίκη Γιάνναρη, από το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης, ο Γιώργος Αρχοντόπουλος από το Σωματείο εργαζομένων ΕΥΑΘ, η Γιάννα Τσόκου, από την κίνηση «SOSτε το Νερό» και ο Κλάους Κιτστάινερ, Γερμανός ακτιβιστής για το νερό, ο οποίος μεταφέρει την εμπειρία του Βερολίνου.
Στη συνέχεια, η εκπομπή κάνει μία αναδρομή στο χρονικό της Ειδομένης, μέσα από μία συλλογή από στιγμιότυπα, όπως τα συγκέντρωσε με αιρετικό βλέμμα, ο φακός του φωτογράφου Σάκη Βαβαλίδη τους τελευταίους 18 μήνες. Για το προσφυγικό μιλάει και ο δημοσιογράφος Παύλος Νεράντζης, ο οποίος αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις του ρεπορτάζ, όπως το δίνει πολλά χρόνια και στην Il Manifesto.
Επόμενος σταθμός της εκπομπής είναι το αστικό πείραμα «Δείπνο της Άνοιξης», μία μεγάλη γιορτή των κατοίκων της οδού Αλεξάνδρου Σβώλου, που στην τρίτη χρονιά της απογειώθηκε!
Το «ALLERT3» αυτής της Κυριακής ολοκληρώνεται με τη Λέσχη Ανάγνωσης της ΕΡΤ3, με ρεπορτάζ από τη συνάντηση των μελών της και καλεσμένο στο στούντιο τον συντονιστή της, δημοσιογράφο Γιώργο Καλιεντζίδη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου