13 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΡΤ3 υποδέχεται τους πολίτες στην 81η Δ.Ε.Θ


 Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των επισκεπτών της 81ης Δ.Ε.Θ που προσέρχονται στο Περίπτερο της ΕΡΤ3 (απέναντι από το Περίπτερο 1, στην εμπορική είσοδο), όπου λειτουργούν ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό στούντιο και έκθεση με μουσειακά εκθέματα από την Ιστορία της Τηλεόρασης και του Ραδιοφώνου, καθώς και αρχειακό υλικό της ΕΡΤ3.
Εκτός από τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές που μεταδίδονται από το Περίπτερο της ΕΡΤ3, οι δημοσιογράφοι-παρουσιαστές και συντελεστές των εκπομπών υποδέχονται τους επισκέπτες κάθε απόγευμα στις 18:00, συζητούν για προτάσεις και ανταλλάσσουν ιδέες. Την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου οικοδεσπότες στο Περίπτερο της ΕΡΤ3 θα είναι οι αθλητικογράφοι του σταθμού, την Τετάρτη, οι συντελεστές των καθημερινών ενημερωτικών εκπομπών «ΕπιΚοινωνία» και «Καθημερινά και Απλά», καθώς και του δελτίου Καιρού, και την Πέμπτη δημοσιογράφοι και παραγωγοί του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3 (102fm και 9.58fm).
Την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, από τις 5 έως τις 9 το απόγευμα οι συντελεστές του project «Free Zone» συζητούν με νέους δημιουργούς για τη συμμετοχή τους στην «Ελεύθερη Ζώνη», τις απορίες, τις δυσκολίες, τις αντιρρήσεις, τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους.

Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας, την Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου, στις 10:30 το πρωί, παιδιά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και Φίλων ΣΥΖΩΗ, με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, δημιουργούν στο Περίπτερο της ΕΡΤ3 έργα με πηλό υπό την καθοδήγηση φοιτητών της Σχολής Καλλών Τεχνών του Α.Π.Θ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου