9 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΡΤ3 στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης...




...με δικό της Περίπτερο και συνεχή ενημέρωση

Η ΕΡΤ3 δίνει δυναμικό «παρών» στην 81η Δ.Ε.Θ, ανοίγοντας και πάλι το δικό της Περίπτερο, αλλά και με την άμεση και αντικειμενική ενημέρωση με το σύνολο του δημοσιογραφικού και τεχνικού προσωπικού της.
Στο Περίπτερο της ΕΡΤ3, που βρίσκεται απέναντι από το Περίπτερο 1, στη βόρεια πύλη της Έκθεσης, λειτουργούν τηλεοπτικό στούντιο για  ειδικές εκπομπές, συνεντεύξεις και απευθείας συνδέσεις και έκθεση με μουσειακά κομμάτια από την Ιστορία της Τηλεόρασης και του Ραδιοφώνου, καθώς και αρχειακό υλικό της ΕΡΤ3. Επίσης, φιλοξενούνται δράσεις κοινωνικής υπευθυνότητας και εκδηλώσεις, μεταξύ των οποίων η παρουσίαση του project της ΕΡΤ3 για νέους δημιουργούς «Free Zone».
                          
Η ΕΡΤ3 στους ρυθμούς της 81ης Δ.Ε.Θ.
 Από το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου η ΕΡΤ3 με ειδικές εκπομπές, αφιερώματα και ένθετα στο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό της πρόγραμμα, καταγράφει  τις   δραστηριότητες του πρωθυπουργού και των πολιτικών Αρχηγών, αφουγκράζεται τον παλμό της Έκθεσης, προβάλει δρώμενα και δράσεις στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης.  Για δέκα ημέρες η καρδιά της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου χτυπά στη Θεσσαλονίκη και η ΕΡΤ3 επιστρατεύει το σύνολο του τεχνικού και δημοσιογραφικού της προσωπικού για την πληρέστερη κάλυψη της 81ης Δ.Ε.Θ.
Το Σάββατο, στις 10 το πρωί,  με μία έκτακτη τρίωρη εκπομπή, ο Βασίλης Κατσάρας και η Κατερίνα Τσαβέα ανοίγουν την αυλαία της ενημερωτικής ζώνης και στη συνέχεια παραδίδουν τη σκυτάλη στο δελτίο ειδήσεων. Από τις 6 το απόγευμα η Δώρα Αυγέρη και ο Δημήτρης Παπαγρηγορίου αναλαμβάνουν την παρουσίαση της έκτακτης εκπομπής που στον πυρήνα της είναι η ομιλία του Πρωθυπουργού και οι κινητοποιήσεις συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων.
Επίσης, καθημερινά θα υπάρχουν απευθείας συνδέσεις με τη Δ.Ε.Θ και ειδική θεματική εκπομπή με τη Νικολέττα Γεωργιοπούλου και τον Ίωνα Τσώχο, από τις 20:00 έως τις 20:30, από το στούντιο της ΕΡΤ3 στην Έκθεση.
Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Μακεδονίας της ΕΡΤ3 δίνει το «παρών» με καθημερινές εκπομπές καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, με απευθείας συνδέσεις, ενώ τα δύο Σαββατοκύριακα της 81ης Δ.Ε.Θ, από τις 10:00 έως τις 12:00, εκπέμπει από την «καρδιά» της, από το Περίπτερο της ΕΡΤ3. Στις ενημερωτικές εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων υπάρχει ενημέρωση για όλα τα οικονομικά και πολιτικά γεγονότα, ομιλίες, συνεντεύξεις Τύπου και ό,τι συμβαίνει στους χώρους της Δ.Ε.Θ.


«Δεσποινίς ετών 81»
Αφιέρωμα της ΕΡΤ3 στην 81η Δ.Ε.Θ
«Δεσποινίς ετών 81» είναι ο τίτλος του αφιερώματος της ΕΡΤ3 στην 81η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης και την ιστορία της, με πολλές ιστορίες και σπάνιο αρχειακό υλικό, που θα μεταδοθεί την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016, στις 16:00.
Συμμετέχουν προσωπικότητες της πόλης, όπως ο βουλευτής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο διευθύνων σύμβουλος της Δ.Ε.Θ. Κυριάκος Ποζρικίδης, ο δημοσιογράφος – δικηγόρος Νικόλαος Μέρτζος, ο αρχιτέκτονας Πρόδρομος Νικηφορίδης, ο Βασίλης Κεχαγιάς, ο Τέλλος Φίλης και άλλοι.
Δημοσιογραφική έρευνα-επιμέλεια: Σύνθια Σάπικα
Μοντάζ: Γρηγόρης Κιουλπεκίδης
Σκηνοθεσία: Βούλα Κωστάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου