8 Νοεμβρίου 2016

ΕΡΤ3 στο 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης




Η  ΕΡΤ3 «στρέφει τους προβολείς της»  στο 57ο Φ.Κ.Θ
Η ΕΡΤ3 για δέκα ημέρες, από τις 3 έως τις 13 Νοεμβρίου, κινείται στους ρυθμούς του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, με δικό της χώρο, που λειτουργεί και ως ραδιοτηλεοπτικό στούντιο, στην αποθήκη Γ΄ στο λιμάνι, καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή από την «καρδιά» της διοργάνωσης, καθημερινή ειδική τηλεοπτική εκπομπή και ενημέρωση στα δελτία ειδήσεων και τις εκπομπές της Τηλεόρασης και του Ραδιοφώνου.
Το περίπτερο της ΕΡΤ-ΕΡΤ3 στην Αποθήκη Γ΄ του λιμανιού
Στον χώρο της ΕΡΤ- ΕΡΤ3 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης λειτουργεί στούντιο για την απευθείας μετάδοση καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής, αλλά και τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Επίσης, υπάρχει ενημερωτικό υλικό για το νέο πρόγραμμα και τις δράσεις της ΕΡΤ3, καθώς και για τα διαδραστικά προγράμματα «Freezone» και «Volume Sessions».
Καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή
Από την Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, καθημερινά στις 19:50, μεταδίδεται το δεκάλεπτο τηλεοπτικό αφιέρωμα «57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης» με τον Θανάση Γωγάδη, με όλα τα νέα για τη μεγάλη γιορτή του σινεμά, που φέρνει στη Θεσσαλονίκη τις καλύτερες ταινίες από όλο τον κόσμο, κινηματογραφικές εκπλήξεις, σημαντικούς προσκεκλημένους και αφιερώματα. Η σκηνοθεσία είναι του Τηλέμαχου Κοεμτζόπουλου και του Γιώργου Μπότσου και η παραγωγή του Αργύρη Δούμπλατζη.

O παλμός του 57ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Μακεδονίας της ΕΡΤ3
Ο 9.58fm του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3,  μεταδίδει καθημερινά, σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης δίωρη εκπομπή (2-4 μ.μ) απευθείας από το στούντιο στους χώρους του Φεστιβάλ. Αποκλειστικές συνεντεύξεις και ρεπορτάζ  για τις προβολές, τα αφιερώματα και τις παράλληλες εκδηλώσεις μεταφέρουν στους ακροατές οι δημοσιογράφοι Ελένη Κουρτίδου, Θωμάς Σιώμος και Φωτεινή Γιολτζίδου σε  αρχισυνταξία  Θανάση Γωγάδη. Στις διερμηνείες και την υποστήριξη της παραγωγής είναι η Αλεξάνδρα Κοκοζίδου.
Επίσης, εκτενείς καθημερινές αναφορές γίνονται από τις εκπομπές, «Με δύο καλημέρες» με τη Φωτεινή Γιολτζίδου (7-9 π.μ), «Τεντώστε τα αυτιά σας» με τον Γιώργο Τούλα (9-10 π.μ.) και «Ιχνογραφίες» με τον Αλέξανδρο Τριανταφύλλου (11-12 τα μεσάνυχτα).
Στο ενημερωτικό πρόγραμμα του 102fm υπάρχει καθημερινή κάλυψη στην πρωινή ζώνη και τη μεσημβρινή ραδιοεφημερίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου