3 Μαρτίου 2015

Ένας χρόνος bookreadert-3! Να μας ζήσει!


Ζωγραφιά της Στεφανίας Βελδεμίρη για το σήμα της λέσχης μας

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο, ξεκίνησε τη λειτουργία του το ιστολόγιο της Λέσχης Ανάγνωσης της ΕΡΤ3, για να κρατήσει στη μνήμη στιγμές από την δραστηριότητα της Λέσχης μας, της παρέας πια, που διανύει τον 4ο χρόνο ζωής της και έχει φτάσει τις 66 αναγνώσεις.

Ένα δείγμα των εντυπώσεών μας από τις αναγνώσεις αυτές μπορείτε να τις βρείτε στο ιστολόγιο μας, σιγά-σιγά μεταφρασμένες και στην αγγλική και στη γαλλική γλώσσα. Εδώ θα βρει κανείς, επίσης, υλικό από τις συναντήσεις, τις εκδρομές ή τις γιορτές μας και νέα που αφορούν τους δικούς μας αγαπημένους ανθρώπους ή φορείς. Ακόμη θα βρει ανακοινώσεις που αφορούν τη «μαμά» ΕΡΤ3, αποσπάσματα από ποιήματα ή πεζά κείμενα, θέματα που αφορούν τους βιβλιόφιλους και τέλος το παιχνίδι της λέξης του μήνα, μια αφορμή για να συγγράφουν το blog όλα τα μέλη της Λέσχης μαζί.  

Έχουμε φτάσει τις 402 αναρτήσεις συμπεριλαμβανομένης της σημερινής, υπερβαίνοντας την 1 ανάρτηση ανά μέρα. Η 1η μας ανάρτηση, στις 3/3/2014, Τώρα διαβάζουμε: "Οι φτηνοφαγάδες" / Τόμας Μπέρνχαρντ  ανακοίνωνε τη συνάντηση μας που θα ακολουθούσε στις 5/3/2014. Η επόμενη ανάρτηση στις 8/3 ήταν αφιερωμένη στην  Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας , μια που η πλειοψηφία των μελών μας είναι γυναίκες! Σιγά-σιγά οι αναρτήσεις μας έγιναν αγαπημένη καθημερινή συνήθεια. 

Ακολουθούν οι πέντε αναρτήσεις με την μεγαλύτερη απήχηση: 




Με την ευκαιρία της "επετείου" της πρώτης μας ανάρτησης,
ο συντονιστής μας Γιώργος Καλιεντζίδης, θυμάται την πρώτη συνάντηση της λέσχης μας.



Καλές αναγνώσεις!
Ευχαριστούμε που μας διαβάζετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου