5 Οκτωβρίου 2015

ΕΡΤ και ΕΡΤ3 -Δεν άνθησαν ματαίως τόσα θαύματα: Στο "Βακούρα2"





Γραφείο Τύπου
Ταινιοθήκης των εργαζομένων  ΕΡΤ-3

Αγαπητοί φίλοι, μέλη και σινεφίλ της Ταινιοθήκης,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας όλα αυτά τα δύο χρόνια. Με την προβολή της ταινίας- έκπληξης στη θερινή «αίθουσα» της Αγγελάκη 14, συμπληρώνουμε 105 προβολές, αριθμός απλησίαστος.
Από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου μεταφερόμαστε στη νέα, εξαιρετικά οργανωμένη  χειμερινή αίθουσα με μεγάλη οθόνη, θέρμανση, κυλικείο και πολλές ανέσεις. Είναι το Βακούρα 2, 80 θέσεων στην Ιωάννου Μιχαήλ, τηλ. 2310.233.665.
Διευκρινίζεται πως τα μαθήματα για το ελεύθερο, λαϊκό πανεπιστήμιο για τον κινηματογράφο θα συνεχιστούν κανονικά, το ίδιο και οι συζητήσεις. Επίσης, θα λαμβάνετε το πλούσιο υλικό που αφορά σε κάθε ταινία μας.
Παράλληλα, σας ανακοινώνουμε εκπληκτικά αφιερώματα κάποια σε συνεργασία με το 20ό Πανόραμα Ευρωπαϊκού κινηματογράφου.
Η είσοδος για τα πιστοποιημένα μέλη θα είναι ελεύθερη. Για τους άλλους, για καλύτερη διευθέτηση και πληροφορίες απευθυνθείτε, παρακαλούμε, στην υπεύθυνη (εκπρόσωπο των θεατών) κ. Kατερίνα Κούκου, τηλ.  6942.703.835, e-mail catkouk@gmail.com.
Πληροφορίες επίσης μπορείτε να λάβετε στην τελευταία προβολή μας στη θερινή «αίθουσα» Αγγελάκη 14 στην προβολή της ταινίας- έκπληξης τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00 ακριβώς.

Με φιλική εκτίμηση
Πάντα στη διάθεσή σας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου