6 Μαρτίου 2017

«Οι κεραίες της εποχής μας» στο webtv της ΕΡΤ

Όπως γράφει η Μικέλα Χαρτουλάρη, συμπαρουσιάστρια με τον Ανταίο Χρυσοστομίδη της τηλεοπτικής εκπομπής «Οι κεραίες της εποχής μας» στο άρθρο της "Ένας άνθρωπος σημαντικός και συναρπαστικός", οι «κεραίες της εποχής μας» είναι μια σειρά συνεντεύξεων - ντοκιμαντέρ με συνολικά 78 παρεμβατικούς ξένους συγγραφείς. Μια σειρά που κράτησε έξι χρόνια στην ΕΤ1 (2007 - 2012). 
  

"Δεν ήταν εκπομπές «για το βιβλίο». Ήταν εκπομπές για τη ζωή, την ιστορία και την πολιτική, ιδωμένες μέσα από την περιπέτεια και τη δυναμική της καθαρόαιμης Λογοτεχνίας... Και οι δύο τόμοι που έγραψε στη συνέχεια ο Ανταίος, το 2012 και το 2013, με αφορμή αυτές τις συναντήσεις (Οι κεραίες της εποχής μου, Καστανιώτης), είναι ένας δικός του αναστοχασμός για τους καιρούς μας και για τα μεγάλα ζητήματα του 20ού και του 21ου αιώνα, μέσα από τις ευαισθησίες αυτών των γοητευτικών δημιουργών. Δύο βιβλία αναφοράς για τη ζωντανή Ιστορία του καιρού μας." 

Η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν και είναι ιδαίτερα δημοφιλής στους βιβλιόφιλους, και σίγουρα σε όσους δεν είναι γνωστή η λειτουργία της webtv της ΕΡΤ3 θα είναι πολύ χρήσιμος ο παρακάτω σύνδεσμος. Καλή θέαση.  

 Για πρόσβαση στις εκπομπές: http://webtv.ert.gr/keraies-tis-epoxis-mas/

Χ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου