31 Μαΐου 2014

Στιγμές από την παρουσία της Λέσχης στην παρουσίαση του βιβλίου "Έξω από την κρίση:για μια χώρα που μας αξίζει" του Gabriel Colletis.



Μέλη της Λέσχης βρεθήκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή οικονομίας του πανεπιστημίου της Toulouse, Gabriel Colletis "Έξω από την κρίση: για μια χώρα που μας αξίζει", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. Ο δικός μας Ηλίας Κουτσούκος, η καθηγήτρια γεωπονίας στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Σταυριανή Κουτσού, ο καθηγητής οικονομίας στο ΑΠΘ, Μωυσής Σιδηρόπουλος, και ο συγγραφέας μίλησαν για το βιβλίο και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για την κρίση που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014, στη Θεσσαλονίκη, στο βιβλιοπωλείο "Σαββάλας-Βιβλιορυθμός" (Βασ. Ηρακλείου 47).

Με ιδιαίτερη προσήλωση αποτυπωμένη στα πρόσωπα μας, παρακολουθούμε τις εισηγήσεις της παρουσίασης: (2η σειρά από αριστερά) Μαρία, Άννα, (1η σειρά από αριστερά) Χριστίνα Β., Χριστιάνα και πίσω της, ίσα που διακρίνεται, η Ανθή.  



Από αριστερά :
Ηλίας Κουτσούκος, Σταυριανή Κουτσού, Gabriel Colletis, Μωυσής Σιδηρόπουλος
Βαριά η κρίση...
...αλλά πάντα υπάρχει περιθώριο για χαμόγελα
Χριστιάνα και Χριστίνα Β. περιμένουν υπομονετικά για την υπογραφή του αντιτύπου τους. Προηγείται ο οικονομολόγος καθηγητής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Βαγής Σαμαθρακής

«Χρι-στί-να κύριε Κολέτις . Χριστιάνα λέγανε την προηγούμενη» 
Η "ψυχή" του βιβλιοπωλείου "Σαββάλας-Βιβλιορυθμός", Ρούλα Μπούμπα με τον Γιώργο Καλιεντζίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου