17 Μαΐου 2015

"Τρέξε χωρίς τερματισμό" για τους Γιατρούς του Κόσμου Θεσσαλονίκης- 20 με 23 Μαΐου 2015


 


                  

Σε συνέχιση της πρώτης μεγάλης διοργάνωσης του αγώνα ‘’Τρέξε Χωρίς Τερματισμό’’ τον Σεπτέμβριο του 2014 με την υποστήριξη της HELEXPO και του ΟΠΑΠ, ο ιστορικός αθλητικός σύλλογος «ΕΡΜΗΣ 1877» με την ενεργοποίηση μιας ομάδας εθελοντών και του πρωτεργάτη της κυρίου Λευτέρη Πλακίδα, διοργανώνουν εκ νέου ένα τριήμερο αθλητικό γεγονός, από την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 έως το Σάββατο 23 Μαΐου 2015, στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Σκοπός των αγώνων είναι η ενίσχυση φορέων της πόλης μας, καθώς κάθε χιλιόμετρο συμμετοχής θα μετατρέπεται σε ευρώ.

Με την παρούσα λοιπόν, σας καλούμε να συμμετέχετε για την ενίσχυση του Ανοιχτού Πολυϊατρείου των Γιατρών του Κόσμου Θεσσαλονίκης. Για 3 ημέρες και όποια στιγμή μέσα στην ημέρα ή τη νύχτα κάποιος επιθυμεί να τρέξει ή να βαδίσει, μπορεί να προσέλθει για δωρεάν εγγραφή και να πάρει ένα chip το οποίο χρονομετρά ηλεκτρονικά και προσθέτει τα χιλιόμετρα, αρκεί να δηλώσει ότι τα χιλιόμετρα που θα διανύσει επιθυμεί να αποδοθούν ως χρήματα στους Γιατρούς του Κόσμου. Σας καλούμε δε, για λόγους δικής σας διευκόλυνσης και εφόσον οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν, να δηλώσετε αν θέλετε από τώρα συμμετοχή μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα http://www.nofinishline.gr/page/category/trexe-horis-termatismo στο πεδίο «Εγγραφή».

Η παρουσία σας είναι άκρως πολύτιμη, τόσο ηθικά όσο και υλικά, για την ενίσχυση των σκοπών μας, είτε προσέλθετε μεμονωμένα, είτε ως ομάδα, εταιρεία, φορέας, θεσμός. Ενεργοποιήστε τον οικείο κύκλο σας, επαγγελματικό ή προσωπικό και σταθείτε αρωγός των Γιατρών του Κόσμου και με αυτόν τον σημαντικό τρόπο.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη και θα είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις στα 2310 566 641 & 2315 314 206 (09.00-17.00).


Κάντε join στο facebook event εδώ:    

 https://www.facebook.com/ 

events/816563461761007/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου