22 Απριλίου 2015

3o Spring Bazaar για την ενίσχυση του συμβουλευτικού κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη

Η άνοιξη έφτασε και οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης, πιστοί στο ραντεβού τους μαζί σας, ετοίμασαν για μία ακόμη χρονιά το Spring Bazaar, που τείνει να αποτελέσει θεσμό για την πόλη.

Αντλώντας βοήθεια και δύναμη από τις δικές σας προσφορές, οι ΦΜΘ είναι έτοιμοι να σας υποδεχθούν το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από τις 11 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, για να κάνετε συμφέρουσες αγορές, να διασκεδάσετε παρέα με τα παιδιά σας και παράλληλα να ενισχύσετε το συμβουλευτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.



Ειδικότερα, η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει μεγάλα διαδραστικά παιχνίδια, θεατρικές παραστάσεις, μουσικοχορευτικά σύνολα, παραδοσιακά ομαδικά παιχνίδια, εργαστήρια και κατασκευές για τους μικρούς μας φίλους, όπως μεταμφιέσεις και face painting, beauty spa, κατασκευή μαγιάτικων στεφανιών, cookies, magic nuudlesκαι οριγκάμι.

Παράλληλα, θα λειτουργεί δημιουργική απασχόληση και φύλαξη παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Την ίδια στιγμή εσείς θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα και αξεσουάρ, σε παιχνίδια, σε χειροποίητα δώρα και κατασκευές, σε βιβλία και στα μοναδικά αντικείμενα του Μπιτ Μπαζάρ.

Εφόσον το επιθυμείτε μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας στη λαχειοφόρο αγορά, ενώ οποιαδήποτε στιγμή θα μπορείτε να επισκεφθείτε το καφενείο με τις σπιτικές λιχουδιές για να χαλαρώσετε ανάμεσα στις αγορές σας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το σωματείο οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση του συμβουλευτικού κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη, το οποίο προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική στήριξη σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές αρρώστιες και θάνατο.

Aκολουθουν, δημιουργικές στιγμές από την προετοιμασία του Bazaar, πουμας βάζουν στο κλίμα.


Η ομάδα του Καφενείου εργάστηκε πυρετωδώς με πολλή αγάπη και μεράκι για να ετοιμάσει υπέροχα σπιτικά προϊόντα, τα οποία θα πωλούνται στο 3ο Spring Bazaar. Η προετοιμασία, η παραγωγή και η φύλαξη των προϊόντων γίνεται στο Κτήμα Γεροβασιλείου, όπου τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής.

Η διαλογή των ρούχων προς διάθεση έγινε από μία εξαιρετική ομάδα γυναικών, οι οποίες με πολύ γούστο και χαρά διάλεξαν τα καλύτερα κομμάτι, ούτως ώστε να είναι όλα έτοιμε για το 3o Spring Bazaar.


H πλούσια λαχειοφόρος αγορά του Sping Bazaar ετοιμάστηκε με τη μεγάλη βοήθεια λιλιπούτειων και μεγαλύτερων βοηθών.



Εκτός από ρούχα και πολλά άλλα είδη, θα υπάρχουν και χειροποίητες κατασκευές.


* Το υλικό της ανάρτησης αντλήθηκε από την σελίδα στο facebook:  Οι Φίλοι της Μέριμνας Θεσσαλονίκης και το event της: 3ο Spring Bazaar.

** Η Μέριμνα είναι μη κερδοσκοπική εταιρία με κύριο σκοπό τη φροντίδα παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή αρρώστια, μια απώλεια ή το θάνατο. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1995 από εννέα έμπειρους επιστήμονες από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και της παιδείας, οι οποίοι λειτουργούν διεπιστημονικά για την υλοποίηση των σκοπών της Μέριμνας. Περισσότερα για το έργο της Μέριμνας: ΜΕΡΙΜΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου